Matilda Lundberg - Exchange student USA 14/15

Update

Publicerad 2015-02-20 20:02:00 i USA,

Hello ppl!
Har yearbook atm men är klar med alla mina sidor så sitter och väntar på att vi ska få lunch.
Började skriva ett inlägg förra onsdagen men somnade och glömde sedan bort det helt..
Det har inte hänt sa mycket här borta dock. 
Firade 18års dagen först på skype med familjen sen åkte jag Sydney, Alyssa, Trent och Alicia till Sakura för lunch, och sen hann vi en snabbis till the mall innan min träning, fick tårta på kvällen sen var det inget mer med det haha.
Hade en födelsedags middag på tisdagen pga träning på måndagen.
rdagen spenderade jag i Visalia for ännu en cheer tavling (1a plats). När jag kom hem sa hann jag i princip bara byta om och tvätta bort ögonsminket innan jag, Sydney, Alyssa m.fl. åkte på en födelsedags fest. Det var helt ok, spelade beer pong (NO beer involved though). Vi for hem runt 12 tror jag och efter det gjorde jag min Casino debut. Gick -13 dollar eller liknande. Vilket inte är alltför mycket.
Skypeade med Olivia i ca 2 timmar på söndagen och sedan med tjejerna fran gamla klassen natten mot måndag. Utöver det har jag även shoppat en del, och tränat inför helgen då vi åker till vegas för tävling. Sydney följer med den har gången vilket jag tror kan bli riktigt roligt.
 

What makes you think that this time will be any different?

Publicerad 2015-02-09 01:40:00 i USA,

 
Bilder från de senaste månaderna, tror det startar i mitten av december lol..

okej, så jag gissar att ni alla gett upp hoppet om mig nu. Det har i alla fall jag själv gjort. Jag är så otroligt besviken. Jag ville verkligen dokumentera det här året och göra allt för att minnas varenda liten detalj. Men nej jag har ej förmågan att ta tag i saker. Far trösta mig med att jag har flertal selfies och andra bilder på mobilen plus att jag uppdaterat min journi hyfsat mycket.
Jag har liksom inte ens använt mig av min kamera som jag tog med hit. Använde den i New York men efter det har den i princip inte rörts. 
 
Ärligt talat sa får jag lite ångest nu bara av att skriva om det hela. Jag är sa rädd att jag ska glömma den har resan trots att jag vet att det är omöjligt, jag är rädd att jag ska glömma personer jag träffat, platser jag sett och känslor jag känt. 
Kanske ska jag försöka göra mig sjalv rättvisa och ta tag i bloggandet nu sista halvan av året. Jag vill verkligen göra det och tror att jag kan, men jag måste nog sätta upp något slags mål.
Så minst en gång i veckan ska jag skriva här vad som hänt/händer, berätta för er hur jag känner och vilka tankar som snurrar runt i huvudet. Jag tror att detta är nagot som jag kommer ta nytta av, jag har haft så himla mycket tankar senaste tiden som jag inte vetat vad jag ska göra av, sa nu startar jag upp detta för att hjälpa mig själv. 
 
Om det inte funkar denna gång så ger jag upp. 
 
tack och bock!
 
PS. fyller 18 imorgon, hur sjukt?!?!?! DS.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela