Matilda Lundberg - Exchange student USA 14/15

Slow down, take a breath and relax

Publicerad 2014-08-29 07:43:11 i USA,

Hello mina vänner! Jag är ledsen att jag inte uppdaterat er om vad som hänt den senaste veckan, anledningen till detta är att jag helt enkelt inte haft speciellt många minuter för mig själv. Det är svårt att få en ensam stund i detta hus, men jag har egentligen inte så mycket emot det! 
I måndags hade jag min första skoldag, det var ingen bra dag, vi fick först sitta och vänta på scheman och registrering osv i ca 4 h, jag fick mitt schema precis innan lunch så jag gick runt för att se mig omkring sen satte jag mig bakom ett hus med min nektarin haha, kände mig så patetisk, det har jag förövrigt gjort hela veckan, men det blir bättre för varje dag som går.

I måndags kom även lilla Axl till världen. Därför har det varit extra hektiskt här i veckan. Vi har åkt direkt från skolan till "the gym" där vi spenderat eftermiddagen, vi har alltså varit borta från hemmet från ca 7.15 till 21.30 varje dag. Jag har varit extremt trött och somnat varje dag på cheer mattan.. 

Jag har förövrigt haft lite svårt att hitta vänner här, har varit extremt blyg och hållit mig till mig själv. Jag har i alla fall pratat lite men några tjejer. Och de har i sin tur presenterat mig för några av deras vänner, vet inte om det är några jag kommer spendera resten av året med men vi får se, de är trevliga i alla fall. Det är svårt att hitta folk att umgås med på lunchen eftersom alla seniors har "off campus pass" så de får lämna skolans område under lunchen och jag har inte fått mitt än. Men får det nog imorgon!
Helgen kommer spenderas på en truck show, det blir något nytt och spännande. Det är en fundraiser tror jag så vi ska jobba där om jag förstått det rätt, sen på måndag är det laborday så då vi lediga.

Så för att avsluta detta långa osammanhängande inlägg så vill jag säga att jag har det bra här borta men börjar sakna en del där hemma!En massa random bilder från de senaste dagarna.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela