Matilda Lundberg - Exchange student USA 14/15

this thing called trust

Publicerad 2013-12-06 16:54:00 i Innan USA,

Detta är alltså mitt första inlägg och starten på dokumentationen av mitt utbytesår.
Jag heter Matilda Lundberg, är 16 år och ca 10 månader, alltså född 1997. Går första året på ekonomiprogrammetminervagymnasium i Umeå. Är intresserad av saker som cheerleading, fotboll, musik, fotografering o.s.v. Är inte speciellt insatt/duktig på något av de tidigare nämnda sakerna utan gör det mest för att jag tycker att det är roligt och det får mig att må bra.
 
Jag har velat vara utbytesstudent i 3-4 år och har längtat efter att få börja med ansökningarna.. Kan nu säga att det inte var något att se fram emot, det är inte speciellt kul. För det första så påminns jag om att det är länge (egentligen inte) kvar tills jag ska åka, sen så måste man förlita sig på att många andra måste lägga ner tid på att fylla i papper och annat skit. Det är nämligen så att man måste ha ett riktigt detaljerat läkarintyg, ett "rekomendationsbrev" från engelskaläraren och en del andra saker vilket gör att jag blivit lite otålig för att det inte blir klart. 
Var på mitt andra besök hos läkaren idag och fick veta att jag har MINST 2 kvar innan läkarintyget är klart.
 
Tycker dock de sakerna jag ska göra själv, som t.ex personligt brev, är riktigt roligt. Men just då jag måste lita på någon annan blir det jobbigt.
 
Trots att det kan vara lite drygt så känns det DEFINITIVT värt det med tanke på allt jag kommer få uppleva!
 
Det kommer nog vara lite glest med inlägg nu i början och fram tills jag åker.
hope you enjoy.
 
 såhär ser alltså lilla jag ut.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela